Loading...

PROMOSI FEBRUARI 2018

Anda Berangan-Angan Ingin Cantik Dengan Selamat?

Bulan Februari merupakan bulan cinta. Hadiahkan untuk diri sendiri mahupun yang tersayang Set Kombinasi kolagen dan vitamin C.

Anda masalah berikut?

😥kulit kendur tak lagi anjal
😥jerawat tumbuh bak cendawan
😥pori wajah sangat besar
😥kusam, kelam dan kasar
😥parut degil tak mahu pudar
😥jeragat bertompok sana sini

Inilah masa terbaik dapatkan Set Kombinasi dengan HARGA PROMOSI

4 kotak Collagen Powder
1 botol SR Vita-C Plus

Runcit RM1446.37 ❌

Offer bulan Februari hanya RM982.60 !🎉

✔Diskaun 10%
✔Percuma keahlian RM68.90
✔Belian harga ahli. Penjimatan tambahan 20%
✔Percuma pengeposan RM10.60
✔Bonus tunai ke akaun anda pada 14/3/2018 sebanyak RM74!

Belian berbaloi! Tunggu nanti? Makin lambat laaa nak cantik berseri 😘

Ujian klinikal telah membuktikan kulit akan bertambah tegang, anjal dan mulus setelah 8 minggu pengambilan kolagen 👍

Tunggu apa lagi?

Klik logo whatsapp di bawah untuk order sekarang.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Selamat

Produk yang selamat datang daripada bahan-bahan berkualiti dan itulah yang kami gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingannya.

Terbukti

Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semulajadi. Mereka juga menyemak terbitan saintifik dan menjalankan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujaraban produk kami.

Berkesan

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee merupakan satu Kajian perintis terhadap pengguna suplemen pemakanan jangka panjang. Kajian ini membuktikan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang jauh lebih baik.

KAMI AKAN BANTU ANDA

 

NASIHAT KESIHATAN

Saya adalah terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

 

BELIAN PRODUK

Kami akan memudahkan pembelian produk Shaklee anda samada melalui online mahupun COD. Jangan ragu untuk mendapatkan khidmat kami kerana kami akan memastikan anda mendapat layanan terbaik sepanjang proses pembelian anda.

 

DAFTAR KEAHLIAN

Daftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati produk dengan harga yang lebih murah dan pelbagai bonus menanti anda. Klik sticker untuk mendaftar sendiri atau hubungi saya untuk urusan pendaftaran.

 

JANA PENDAPATAN

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team Shaklee nombor satu di Malaysia.

KENALI VIVIX®

vivix shaklee,

KENALI SHAKLEE COLLAGEN POWDER

KENALI KAK IMM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kak imm adalah isteri, dan ibu kepada 3 orang anak (bakal menyusul yang keempat insyaAllah). Kak imm berkenalan dengan Shaklee pada Feb 2012 selepas survey supplement untuk tambah susu. Sejak dari itu kak imm jatuh cinta dengan khasiat ESP dan Ostematrix dan menjadi pengamal tegar ESP dan Ostematrix sehingga hari ini.

Saban hari semakin ramai rakyat Malaysia yang menghadapi masalah kesihatan menyebabkan mereka tercari-cari solusi selain rawatan di hospital. So, kak imm terpanggil untuk berkongsi dengan semua kebaikan Shaklee terutamanya produk kegemaran kak imm iaitu VIVIX®

Anda ada masalah? Kak imm boleh bantu

Ada masalah kesihatan?

Kak imm boleh terangkan punca masalah, fungsi produk dan syorkan cara makan yang betul. InsyaAllah kak imm akan pantau sampai tahap kesihatan anda bertambah baik.

Upps jangan salah faham, kak imm bukan doktor mahupun farmasis. Kak imm adalah bekas engineer yang memilih untuk berhenti kerja dan sekarang berbisnes dari rumah sambil menjaga anak2.

By the way, kak imm dulu dekat universiti ambil course kejuruteraan biomolekul, maka kak imm agak mahir dengan terms perubatan dan kesihatan. So Alhamdulillah ini kelebihan kak imm dan kak imm pergunakan kelebihan ini sebaiknya untuk terangkan dan syorkan produk terbaik untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.

Vitamin dah habis?
Anda order dan kak imm akan deliver vitamin terus kepada anda samada menggunakan khidmat pos atau COD.

Bagi pelanggan yang tinggal berdekatan Pengkalan Chepa, Padang Tembak, Kubang Kerian dan Kota Bharu, kak imm boleh buat servis penghantaran terus ke tangan anda.

Tak tahu cara makan yang betul?
Ramai pembeli vitamin tak dapat kesan terbaik selepas makan vitamin kerana cara makan yang salah. Hmmm ini sangat merugikan tau. Jadi, bagi anda yang beli produk Shaklee daripada kak imm, kak imm akan bantu berikan cara pengambilan yang berkesan. Dengan syarat, anda kena beli dari kak imm lah ye.

Pengedar anda ghaib/tak servis?
Ini pun salah satu masalah anda beli vitamin. Lepas terima bayaran pengedar hilang dan tak bagi panduan pun macam mana nak makan vitamin.

Tapi anda jangan risau jika berurusan dengan kak imm. Kak imm akan sentiasa berusaha untuk menyelesaikan kemusykilan anda. Ada masalah whatsapp saja kak imm di www.wasap.my/60179191671.

Kenapa Kak imm Pengedar Shaklee Terbaik Anda?

Untuk anda, ini komitmen kak imm:

+ Beri nasihat dan layanan yang mesra setiap masa.
+ Bimbing punca dan cara atasi masalah kesihatan yang anda ada.
+ Pilih produk Shaklee yang tepat untuk masalah kesihatan anda.
+ Syorkan cara makan produk Shaklee untuk kesan yang cepat.
+ Tawarkan harga yang jimat.
+ Pantau dan bagi ‘after sales’ service yang berpanjangan.

SMS kak imm di +6017 9191 671 atau klik butang di bawah untuk menempah atau pertanyaan.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Shaklee ID : 1257008
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Jomfeelgood.com – Kurus, Mulus, Tulus
Personal FB page : Imm Che Hassan
IG : JomFeelGood bersama CikImm