Loading...
DETOX

20 TANDA BADAN ANDA BERTOKSIK TINGGI

badan bertoksin, detox

badan bertoksin, detoxAnda boleh mengetahui badan anda bertoksin tinggi melalui beberapa soalan mudah. Keputusan dari kuiz ini dapat menentukan samada kitaperlu melakukan detox atau tidak.

Senarai di bawah menunjukkan 20 tanda badan anda bertoksin tinggi. Anda boleh cuba memberi jawapan YA atau TIDAK untuk soalan berikut.

1) Saya selalu merasa lemah, letih dan tidak bersemangat.
2) Saya mempunyai masalah untuk fokus dan menumpukan perhatian terhadap sesuatu.
3) Saya mudah mendapat selsema
4) Saya kadangkala mengalami masalah nafas berbau.
5) Hidung saya selalu merasa tersumbat dan berkahak
6) Saya mempunyai masalah bau badan yang kurang menyenangkan sekiranya tidak menggunakan deodorant.
7) Saya kerap merasa kembung, ‘angin’ atau penghadaman yang tidak baik terutamanya selepas makan.
8) Saya mempunyai lingkaran gelap dibawah mata atau ‘eye bag’
9) Saya mudah mendapat alahan atau allergi, eczema, jerawat atau psoriasis.
10) Saya mempunyai masalah berat badan yang susah nak diturunkan.
11) Saya kadangkala tidak membuang air besar setiap hari
12) Saya kerap sakit-sakit badan.
13) Saya selalu mengalami masalah bengkak atau sembab.
14) Nak bangun pagi pun rasa letih sangat, walhal cukup tidur.
15) saya kuat makan. Craving makanan manis je
16) Period saya pun kadang datang, kadang tak datang. Bercelaru. Rasa tak macam perempuan normal kadang-kadang.
17) saya Kencing pun tak lawas. Kalau terbatuk tu kadang2 terkencing sekali.
18) Kepala saya pun asyik sakit je. Migrain.Kerja banyak. Mudah Stress.
19) Kulit saya pun dah nampak kusam.Kedut-kedut halus dah mula ada.
20) saya susah nak tidur malam/insomnia

Sumber : Blog Master Doktor Marlinda binti Ali Pengamal perubatan Am, Penuaan sihat & estetik

So, korang dah buat test toksin? Berapa jawapan YA korang?
Jika jawapan YA anda lebih dari 10, maka korang wajib buat detox.
Kenapa? Saya ulas dalam video di bawah.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa mendengar penerangan ringkas saya kenapa kita perlu mengambil produk detox. Anda boleh meneruskan pembacaan di sini untuk mengenali beberapa produk detox yang diformulasi khas oleh Shaklee kepada anda.

Klik di sini untuk hubungi saya untuk dapatkan nasihat mengenai produk detox yang sesuai untuk anda.

KENAPA PERLU MEMILIH SHAKLEE?

Kami memberi jaminan bahawa Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam. Selamat . Semulajadi . Berkesan. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

KENAPA PERLU PILIH SAYA?

Hai, saya Hanim Che Hassan atau boleh panggi cik imm @ kak imm, merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.

Saya terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

Saya akan memberi “after service” yang terbaik agar anda sentiasa mendapat manfaat yang optimum dari pembelian vitamin yang dibuat melalui saya. Anda akan mendapat konsultasi berterusan daripada saya.

NAK BELI VITAMIN SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

1) Belian online secara “self service” dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Klik imej Esell di bawah untuk membeli sendiri vitamin anda.

2) Belian di cawangan Shaklee terdekat. Anda boleh mengunjungi cawangan shaklee terdekat untuk membeli secara walk-in.

Head Office : Tingkat 3A, Empire Tower, Subang Jaya
Cawangan Kuala Lumpur : Seksyen 1, Wangsa Maju (area bersebelahan Alpha Angel)
Cawangan Ipoh : Jln Medan Istana, Ipoh Raya
Cawangan Penang : Jln Todak 1, Bandar Seberang Jaya
Cawangan JB : Taman Molek, Johor Bahru
Cawangan Kota Bharu : Jln Sultan Yahya Petra (opposite Billion)
Cawangan Kota Kinabalu : Jalan Lintas, Kota Kinabalu

3) Beli secara online/COD melalui saya dengan menghubungi saya di talian WhatsApp (www.wasap.my/60179191671).

Harga pembelian anda tertakluk kepada harga runcit. Anda akan layak untuk menikmati penjimatan sehingga 20% jika mendafatar keahlian Shaklee.

NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda mempunyai 2 cara iaitu:-

1) Mendaftar online secara “self service”. Anda akan diminta mengisi borang online sendiri.

Klik imej untuk mendaftar keahlian Shaklee

2) Daftar melalui saya. Anda hanya perlu memberi maklumat yang diperlukan kepada saya dan saya akan menguruskan pendaftaran keahlian anda. Klik Saya Ingin Jadi Ahli Shaklee

*Pendaftaran keahlian akan dikenakan yuran keahlian sebanyak RM 79.60

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VsRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team nombor satu di Malaysia.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Vitamins’R’Us – Pengedar Shaklee Kelantan
Personal FB page : Imm Che Hassan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: