Loading...
SOLUTION SET

KULIT CERAH BERSERI DENGAN THE RADIANT 4

Kalau suka tak pandang wanita yang kulitnya halus dan mulus? Mesti suka kan. Pastu dalam hati dok tertanya2 sis ni amalkan ape, makan ape, pakai ape nak dapat kulit berseri tanpa masalah macam tu.

Kalau ada produk yang boleh buatkan kulit korang halus dan berseri macam dia, korang nak cuba tak?

Sebelum saya kongsi supplement yabg boleh membantu anda mendapatkan kulit berseri tanpa cela, jom kita study dulu masalah kulit yang biasa dialami oleh kebanyakkan wanita.

1) Kulit kering – Mengakibatkan kulit tidak bermaya, kulit terik.

– Sentiasa terdedah kepada penyaman udara
– Terdedah kepada sinar matahari UVA
– Faktor umur
– Memakai produk kulit yang tidak sesuai
– Kulit kurang nutrisi

2) Kedut – Garisan halus pada hujung mata, mulut dan leher

– Faktor umur
– Kulit kering
– Terdedah kepada sinar uva – tidak memakai pelindung matahari
– Merokok, pemakanan tidak seimbang
– Mimik muka sentiasa negatif dan masam

3) Jeragat – Kesan gelap pada kulit wajah

– Faktor umur dan keturunan
– Pernah mempunyai parut jerawat yang teruk
– Tidak memakai pelindung matahari
– Perubahan hormon
– Kurang vitamin B12

4) Jerawat – Penghasilan minyak berlebihan -> pori tersumbat -> bakteria aktif -> pori meradang

-Mudah terjadi pada remaja kerana lapisan epidermis masih sangat aktif
– Perubahan hormon
– Stress
– Pemakanan yang bergula dan berminyak
– Penggunaaan mekap

5) Kulit kendur – Kulit bahagian muka dan leher kelihatan jatuh

– Faktor usia
– Kulit hilang keanjalan kerana kandungan kolagen dan elastin menurun
– Graviti
– Otot muka lemah
– Faktor pemakanan, kurang nutrisi, merokok
– Penurunan berat badan mendadak.

Selesaikan masalah kulit anda dengan 4 konsep untuk mendapatkan kulit berseri tanpa cela. 

1- Bina dengan protein


 – Blok asas penghasilan kulit.
– Bina sel untuk penghasilan sel baru dan perbaiki sel kulit sedia ada.
– Perbaiki sel kulit rosak akibat terdedah kepada sinaran matahari
– Membekalkan asid amino untuk fungsi kulit optimum

2 – Anjal dengan Kolagen

– Memberi keanjalan, kelenturan dan ketegangan kepada kulit.
– Mengurangkan garis2 halus penuaan
– Memudarkan parut

3- Lindung dengan Vitamin C

– Melindungi kulit dari sinafan uv, radikal bebas dan bakteria.
– Menyokong penghasilan kolagen dan menjadikan kulit lebih sihat dan anjal.
– Membantu penyembuhan luka

4 – Lembab dengan GLA

– Mengekalkan kelembapan dan mengurangkan kekeringan kulit.
– Mengurangkan keradangan kulit.
– Mengurangkan kulit sensitif.

Panduan memilih supplement Protein, Kolagen, Vitamin C dan GLA

Pilih protein yang
– Tiada GMO
– Tinggi pemarkahan PDCAAS
– Mengandungi semua 9 asid amino yang diperlukan tubuh.

Pilih kolagen dari
– Sumber kolagen premium dari sisik ikan merah (RSS)
– Kolagen bersaiz kecil untuk lebih mudah diserap oleh badan.
– Terdapat bahan tambahan untuk menyokong kolagen berfungsi dengan lebih optimum

Pilih vitamin C terbaik
– Vitamin C dari sumber tumbuhan
– Vitamin C dengan teknologi pelepasan berperingkat agar badan dapat memanfaatkan fungsi vitamin C dan mengelakkan pembaziran.
– Vitamin C yang dilengkapi dengan bioflavonoid dan hesperidin untuk menyokong fungsi vitamin C

Pilih GLA yang
– GLA yang diekstrak dari minyak borage yang tulen dan mengandungi kepekatan GLA yang tinggi
– Formulasi campuran minyak borage dan minyak bunga matahari dan vitamin E untuk menghasilkan kulit yang sihat.

The Radiant 4? Apa tu?

The Radiant 4 by Shaklee mengandungi 4 supplement premium iaitu ESP untuk Bina, Collagen Powder untuk Anjal, SR Vita C Plus untuk Lindung dan GLA Complex untuk Lembapan.

Kini anda tak perlu risau lagi dengan masalah kulit. Keempat-empat produk dalam set Radiant 4 ini menepati syarat2 pemilihan nutrisi premium untuk kulit anda. Kulit anda akan lebih sihat, lebih halus dan lebih berseri dari dalam.

Ingin selesaikan masalah kulit dengan Set The Radiant 4? Hubungi kami segera tau. Klik di sini www.wasap.my/60179191671

Rakan Shaklee Anda

imm @ Hanim Che Hassan
No tel : 017 9191 671
Whatsapp : www.wasap.my/60179191671

 

KENAPA PERLU MEMILIH SHAKLEE?

Kami memberi jaminan bahawa Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam. Selamat . Semulajadi . Berkesan. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

KENAPA PERLU PILIH SAYA?

Hai, saya Hanim Che Hassan atau boleh panggi cik imm @ kak imm, merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.

Saya terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

Saya akan memberi “after service” yang terbaik agar anda sentiasa mendapat manfaat yang optimum dari pembelian vitamin yang dibuat melalui saya. Anda akan mendapat konsultasi berterusan daripada saya.

NAK BELI VITAMIN SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

1) Belian online secara “self service” dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Klik imej Esell di bawah untuk membeli sendiri vitamin anda.

2) Belian di cawangan Shaklee terdekat. Anda boleh mengunjungi cawangan shaklee terdekat untuk membeli secara walk-in.

Head Office : Tingkat 3A, Empire Tower, Subang Jaya
Cawangan Kuala Lumpur : Seksyen 1, Wangsa Maju (area bersebelahan Alpha Angel)
Cawangan Ipoh : Jln Medan Istana, Ipoh Raya
Cawangan Penang : Jln Todak 1, Bandar Seberang Jaya
Cawangan JB : Taman Molek, Johor Bahru
Cawangan Kota Bharu : Jln Sultan Yahya Petra (opposite Billion)
Cawangan Kota Kinabalu : Jalan Lintas, Kota Kinabalu

3) Beli secara online/COD melalui saya dengan menghubungi saya di talian WhatsApp (www.wasap.my/60179191671).

Harga pembelian anda tertakluk kepada harga runcit. Anda akan layak untuk menikmati penjimatan sehingga 20% jika mendafatar keahlian Shaklee.

NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda mempunyai 2 cara iaitu:-

1) Mendaftar online secara “self service”. Anda akan diminta mengisi borang online sendiri.

Klik imej untuk mendaftar keahlian Shaklee

2) Daftar melalui saya. Anda hanya perlu memberi maklumat yang diperlukan kepada saya dan saya akan menguruskan pendaftaran keahlian anda. Klik Saya Ingin Jadi Ahli Shaklee

*Pendaftaran keahlian akan dikenakan yuran keahlian sebanyak RM 79.60

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VsRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team nombor satu di Malaysia.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Vitamins’R’Us – Pengedar Shaklee Kelantan
Personal FB page : Imm Che Hassan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: