Loading...
ESP

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN BERKUALITI TINGGI (FAQ)

soy protein, menahan lapar,kenyang lama

Assalamualaikum semua. Korang tau tak bulan ni ada promo ESP buy 4 discount 5%? Haaa ni bukan cubaan tau, memang betul2 ni. Sangat berbaloi promo kali ni untuk penggemar ESP sekalian.

Selama ni dok dengar je orang dok cita pasal esp, tapi ESP ni apekebenda la hai? Hebat sangat ke? Kenapa glemer sangat siap jadi top seller product lagi. So, bagi yang belum kenal ESP, mohler kite berkenalan dulu ye. Dah kenal nanti pasti jatuh cinta.

Apa itu ESP?

Shaklee ESP (Energizing Soy Protein) Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan.

Kenapa kita memerlukan protein?

Roles-of-Protein

Protein terbentuk dari jaringan asid amino. Protein diperlukan oleh tubuh kita untuk

  • Menyokong struktur badan dengan membina sel, tisu dan otot.
  • Mengekalkan kesihatan kulit, kuku dan rambut dengan membina sel baru atau membaiki sel untuk menggantikan sel rosak
  • Membantu tubuh berfungsi dengan menghasilkan enzim2 yang diperlukan tubuh
  • Membantu sistem imunisasi dengan membina sel pertahanan tubuh iaitu sel darah putih
  • Membantu membina sel platlet untuk membekukan darah jika kulit terluka

     

Keistimewaan ESP Shaklee

esp shaklee

  • Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).
  • Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*.
  • Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.
  • Membekalkan 9 asid amino.
  • Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.

Kelebihan ESP

soy protein, menahan lapar,kenyang lama
Kelebihan utama ESP ialah

    • Mempunyai glisemix index yang rendah membolehkan paras gula darah kekal stabil.
    • Membantu mengekalkan tenaga, mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama dan bermanfaat untuk mengurangkan berat dan mengekalkan kesihatan jangka panjang.
    • Dirumus dari protein soya berkualiti tinggi yang memberi manfaat kepada kulit, kuku dan rambut.
    • Mengandungi isoflavin yang berupaya membantu melindungi badan dari serangan penyakit jantung, penyakit kanser, gejala menopaus dan gejala esteoporosis.

Apakah isoflavones?

Isoflavon ialah suatu sebatian kimia yang ditemui di dalam soya. Aktiviti biologi isoflavones menyerupai estrogen menyebabkan isoflavones dikelaskan sebagai pyhtoestrogen.

Isoflavones boleh bertindak untuk menstabilkan estrogen di dalam badan.

Klik untuk mengetahui kelebihan isoflavon pada tubuh.

Adakah ESP mengandungi Alkohol?
ESP tidak mengandungi alkohol dan disahkan HALAL.

shaklee halal, vivix halal, esp halal,

Siapa yang perlu mengambil ESP

ESP adalah sesuai untuk semua orang pelbagai peringkat umur.

  • Warga emas yang perlukan tenaga📢
  • Anda yang cepat letih📢
  • Anda yang nak turunkan berat badan📢
  • Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang📢
  • Ibu menyusu yang nak tambah susu📢
  • Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak.
  • Wanita yang nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal📢
  • Anda yang nak kulit sihat dan glowing📢

So, dah puas hati dengan segala info mengenai ESP? Dah tak sabar2 nak merasai kesan kebabom ESP kepada diri sendiri?Nak order ESP sila Klik www.wasap.my/60179191671.

Upps mesti ada yang nak tahu harga ESP ni kan?

Harga ESP

1 canister (850gram) = RM 171 termasuk GST
Postage RM 10.60
Total = RM 181.60
*untuk penggunaan 1-1 setengah bulan*

Tapi tunggu dulu!

Lebih menjimatkan jika korang order sekarang kerana promo ESP buy 4 discount 5% sedang berjalan tau.

promo esp oktober buy 4 discount 5
Korang dapat beli 4 canister ESP dengan harga RM 649 sahaja. Dan korang perlu bayar postage RM 10.60 sekali sahaja. Total penjimatan korang hampir RM 70.
*Boleh simpan stok ESP untuk 6 bulan*

Klik www.wasap.my/60179191671 tau.

KENAPA PERLU MEMILIH SHAKLEE?

Kami memberi jaminan bahawa Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam. Selamat . Semulajadi . Berkesan. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

KENAPA PERLU PILIH SAYA?

Hai, saya Hanim Che Hassan atau boleh panggi cik imm @ kak imm, merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.

Saya terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

Saya akan memberi “after service” yang terbaik agar anda sentiasa mendapat manfaat yang optimum dari pembelian vitamin yang dibuat melalui saya. Anda akan mendapat konsultasi berterusan daripada saya.

NAK BELI VITAMIN SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

1) Belian online secara “self service” dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Klik imej Esell di bawah untuk membeli sendiri vitamin anda.

2) Belian di cawangan Shaklee terdekat. Anda boleh mengunjungi cawangan shaklee terdekat untuk membeli secara walk-in.

Head Office : Tingkat 3A, Empire Tower, Subang Jaya
Cawangan Kuala Lumpur : Seksyen 1, Wangsa Maju (area bersebelahan Alpha Angel)
Cawangan Ipoh : Jln Medan Istana, Ipoh Raya
Cawangan Penang : Jln Todak 1, Bandar Seberang Jaya
Cawangan JB : Taman Molek, Johor Bahru
Cawangan Kota Bharu : Jln Sultan Yahya Petra (opposite Billion)
Cawangan Kota Kinabalu : Jalan Lintas, Kota Kinabalu

3) Beli secara online/COD melalui saya dengan menghubungi saya di talian WhatsApp (www.wasap.my/60179191671).

Harga pembelian anda tertakluk kepada harga runcit. Anda akan layak untuk menikmati penjimatan sehingga 20% jika mendafatar keahlian Shaklee.

NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda mempunyai 2 cara iaitu:-

1) Mendaftar online secara “self service”. Anda akan diminta mengisi borang online sendiri.

Klik imej untuk mendaftar keahlian Shaklee

2) Daftar melalui saya. Anda hanya perlu memberi maklumat yang diperlukan kepada saya dan saya akan menguruskan pendaftaran keahlian anda. Klik Saya Ingin Jadi Ahli Shaklee

*Pendaftaran keahlian akan dikenakan yuran keahlian sebanyak RM 79.60

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VsRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team nombor satu di Malaysia.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Vitamins’R’Us – Pengedar Shaklee Kelantan
Personal FB page : Imm Che Hassan

3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: