Loading...
VIVIX®

HENTIKAN KETAGIHAN ROKOK

rokok, penawar ketagihan rokok

Rokok mengandungi pelbagai racun yang merosakkan badan. Paling utama, rokok mengandungi nikotin yang mengakibatkan ketagihan dan perokok sukar untuk meninggalkan rokok.

Jom kite kupas kesan vivix terhadap ketagihan merokok.
vivix, FAQ, testimoni vivix, penawar ketagihan rokok

1) MEMBAIKI SEL

Sel2 pada lidah perokok sudah rosak teruk sehingga mereka tidak dapat merasa rasa sebenar rokok. Dengan pengaruh nikotin juga, perokok merasa rokok sedap dan nikmat.

Salah satu fungsi resveratrol di dalam vivix adalah untuk membaiki sel rosak dan membantu membina sel baru yang lebih sihat. Resveratrol akan membina sel baru pada lidah. Sel baru belum tercemar akan berfungsi secara normal iaitu memberi signal ROKOK PAHIT DAN TIDAK SEDAP pada otak.

2. DETOX

Nikotin merupakan “dadah utama” di dalam rokok yang mengakibatkan ketagihan. Akibat pengaruh nikotin, perokok menjadi sukar untuk meninggalkan tabiat buruk ini.

Vivix adalah agen detox yang sangat baik. Vivix membantu menyingkirkan toksin yang terkumpul di dalam badan terutamanya nikotin. Pengambilan vivix secara berterusan membantu menyingkirkan nikotin sehingga perokok tidak lagi mengalami ketagihan.

3) MEMBANTU MELEGAKAN WITHDRAWAL SYMPTOM

Proses berhenti rokok adalah satu proses yang perit dan boleh jadi menyakitkan. Proses detox nikotin dan toksin lain yang sudah lama berkumpul dalam badan mungkin mengakibatkan bekas perokok mengalami batuk, sakit dada, kahak dan sakit badan.

Vivix akan membantu bekas perokok mengurangkan kesakitan2 tersebut dan mempercepatkan proses withdrawal symptom itu berakhir.

Mereka sudah berjaya berhenti merokok selepas mengamalkan vivix. Sekarang giliran anda pula!

testimoni vivix, penawar ketagihan rokok

testimoni vivix, penawar ketagihan rokok

testimoni vivix, penawar ketagihan rokok

teatimoni vivix, penawar ketagihan rokok
Klik untuk baca pengalaman sebenar en Amirul dalam usaha berhenti merokok.

Anda atau orang tersayang sedang menderita dengan ketagihan merokok? Jom bantu diri dengan vivix. Sayangi diri dan ingatlah orang yang tersayang.

Nak beli vivix dengan harga murah? Klik di sini untuk detail promosi vivix ye.

 

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Selamat

Produk yang selamat datang daripada bahan-bahan berkualiti dan itulah yang kami gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingannya.

Terbukti

Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semulajadi. Mereka juga menyemak terbitan saintifik dan menjalankan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujaraban produk kami.

Berkesan

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee merupakan satu Kajian perintis terhadap pengguna suplemen pemakanan jangka panjang. Kajian ini membuktikan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang jauh lebih baik.

KAMI AKAN BANTU ANDA

NASIHAT KESIHATAN

Saya adalah terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

BELIAN PRODUK

Kami akan memudahkan pembelian produk Shaklee anda samada melalui online mahupun COD. Jangan ragu untuk mendapatkan khidmat kami kerana kami akan memastikan anda mendapat layanan terbaik sepanjang proses pembelian anda.

1) Belian melalui pengedar Shaklee berdaftar

Anda boleh membuat belian produk melalui kak imm kerana saya adalah pengedar Shaklee berdaftar (Shaklee ID : 1257008).

Pembelian boleh dibuat secara online dan kak imm akan mengepos produk belian anda. Bagi anda yang tinggal di kawasan Kota Bharu, Pengkalan Chepa dan Kubang Kerian, kak imm akan menghantar sendiri produk belian ke tangan anda.

2) Belian online secara “self service”

Jika anda sudah biasa dengan pembelian online, anda boleh membuat belian online menggunakan kad debit atau kad kredit anda sendiri. Klik imej Esell di bawah dan anda akan dibawa ke laman Shaklee untuk membeli sendiri produk anda.

3) Belian sendiri di cawangan Shaklee terdekat.

Anda boleh mengunjungi cawangan shaklee terdekat untuk membeli secara walk-in.

Senarai cawangan Shaklee

Head Office : Tingkat 3A, Empire Tower, Subang Jaya
Cawangan Kuala Lumpur : Seksyen 1, Wangsa Maju (area bersebelahan Alpha Angel)
Cawangan Ipoh : Jln Medan Istana, Ipoh Raya
Cawangan Penang : Jln Todak 1, Bandar Seberang Jaya
Cawangan JB : Taman Molek, Johor Bahru
Cawangan Kota Bharu : Jln Sultan Yahya Petra (opposite Billion)
Cawangan Kota Kinabalu : Jalan Lintas, Kota Kinabalu

Harga pembelian anda tertakluk kepada harga runcit yang mana nilainya lebih mahal. Jadi kak imm nasihatkan agar anda mendaftar keahlian Shaklee untuk menikmati penjimatan harga sehingga 20% dan pelbagai lagi bonus yang ditawarkan oleh Shaklee.

DAFTAR KEAHLIAN

Daftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati produk dengan harga yang lebih murah dan pelbagai bonus menanti anda.

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda mempunyai 2 cara iaitu:-

1) Mendaftar online sendiri.

Klik butang di bawah dan anda akan dibawa ke laman Shaklee untuk mengisi borang pendaftaran secara online.

2) Daftar melalui saya.

Anda hanya perlu memberi maklumat yang diperlukan kepada saya dan saya akan menguruskan pendaftaran keahlian anda. Klik Saya Ingin Jadi Ahli Shaklee dan anda akan dibawa berhubung dengan kak imm melalui applikasi Whatsapp.

*Pendaftaran keahlian akan dikenakan yuran keahlian sebanyak RM 79.60

Jika anda masih ada pertanyaan, anda boleh menghubungi kak imm melalui talian whatsapp saya ye. Klik butang whatsapp di bawah ni je.

JANA PENDAPATAN

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team Shaklee nombor satu di Malaysia.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Shaklee ID : 1257008
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Vitamins’R’Us – Pengedar Shaklee Kelantan
Personal FB page : Imm Che Hassan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: