Loading...
INFO SHAKLEE

Meh la berkenalan

Selamat Datang Ke Dunia Shaklee

Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi no 1 di Amerika Syarikat. Pada tahun.1915, pengasas Shaklee iaitu Dr Forrest C. Shaklee memformulasi vitamin vitalized (kini dikenali sebagai Vitalea).

Pada tahun 1956, Shaklee Corporation ditubuhkan dan sejak dari itu Shaklee telah berkembang ke seluruh dunia.

Shaklee membawa slogan Selamat . Berkesan . Terbukti

Shaklee menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kawalan kualiti tahunan. Setiap bahan yang digunakan dalam setiap supplement mendapat pengesahan botani dari pihak ketiga. 350 ujian pencemaran dijalankan bagi setiap ramuan botani baru untuk menjamin ketulenannya.

Sebanyak $300 juta dilaburkan untuk menjalankan penyelidikan dan pembangunan supplement agar dapat menghasilkan supplement yang berkesan untuk pengguna. Keputusan “Shaklee Landmark study” membuktikan pengguna suppelment shaklee untuk jangkamasa yang panjang mempunyai taraf lesihatan yang jauh lebih baik dari pengguna supplement lain dan mereka yang tidak mengambil apa-apa supplement.

Shaklee sentiasa mesra alam dengan tidak menggunakan perasa, pewarna dan pemanis tiruan, tiada lemak trans, bendasing tersembunyi, tidak menjalankan ujian terhadap haiwan, tidak menggunakan bahan-bahan yang diharamkan dan tidak menggunakan peluntur klorin.

Prestasi produk Shaklee – 7 daripada 25 peristiwa terbaik di dunia dikuasakan oleh Shaklee

1) Shaklee membekalkan keperluan nutrisi Larry Nielson, lelaki Amerika yang pertama sampai ke puncak gunung Everest tanpa bantuan oksigen.

2) Pada 1986, menyumbang bantuan kewangan dan produk kepada Will Steger, yang menjalankan ekpedisi meluncur bersama anjing di kutub utara. Steger membawa 3 tan makanan dan membawa bersama vitalea dalam ekpedisi yang memakan masa selama 55 itu.

3) Pada 1987 Shaklee menyelam jauh ke dasar laut setelah dipilih Jacques Cousteau sebagai pembekal kepada produk pembersih yang mesra alam sepanjang penyelidikan mereka di dalam kapal Calypso dan Alcyoneo

4) Shaklee membekalkan Performance Maximum Endurance Sport Drink kepada Kanellos Kanellopoulos ketika beliau mengayuh Daedalus aircraft dari Crete ke tanah besar Greek. The Daedalus memegang rekod dunia untuk kapal terbang yabg diterbangkan dengan kuasa manusia sepenuhnya.

4) The Voyager merupakan satu-satunya kapal terbang yang terbang mengelilingi bumi tanpa berhenti mengisi minyak. Shaklee dipertanggungjawabkan untukemberi nasihat pemakanan dan membekalkan produk makanan tambahan kepada juruterbang Dick Rutan dan Jeana Yeager sepenjang 9 hari ekpedisi mereka.

The Shaklee Dietary Supplement Study – Landmark Study

Di saat banyak syarikat mendakwa keberkesanan produk masing2, Shaklee maju ke depan dengan membawa bukti bercetak tentang keberkesanan produk kami. Shaklee mempunyai lebih dari 100 bahan saintifik, yang mana 90 daripadanya diterbitkan di dalam jurnal peer-review.

Shaklee berkolabrasi bersama penyelidik dari U.C. Berkeley School of Public Health diketuai oleh Dr Gladys Block, yang merupakan pakar epidemiologi nutrisi. Pihak U.C. Berkeley mempunyai kuasa penuh terhadap ujian ini dan tidak dipengaruh oleh Shaklee.

Kajian dijalankan terhadap 602 orang bukan pengguna supplement dan 176 pengguna supplement. Keputusan menakjubkan menunjukkan pengguna supplement Shaklee untuk jangkamasa yang panjang mempunyai tahap kesihatan yang jauh lebih baik dari bukan pengguna supplement dan pengguna supplement dari jenama lain.

Dalam kajian ini, pengguna Shaklee mempunyai :

  • Kandungan nutrisi dalam darah yang baik
  • Kandungan vitamin D dan zat besi yang selamat
  • Tahap kesihatan yang sanga baik
  • Tahap ketahanan penyakit yang tinggi

Pengguna shaklee juga kurang risiko untuk diserang penyakit jantung kerana mempunyai kandungan kolestrolnya 11% dan kandungan triglycerides 33% lebih rendah.

Pengguna shaklee mempunyai 39% lebih rendah risiko untuk diserang penyakit jantung, 73% lebih rendah risiko diserang penyakit kencing manis, dan 59% lebih rendah kandungan protein C-reactive (protein yang berkaitan dengan kanser)

Pengguna shaklee juga mengandungi 36% lebih rendah kandungan homocysteine menjadikan risiko untuk diserang penyakit berkaitan otak adalah rendah.

Bukti paling menyerlah adalah sebahagian besar daripada jutaan orang hidup lebih sihat, lebih peroduktif kerana mendapat manfaat Shaklee. Sebelum sebarang produk Shaklee sampai ke tangan pengguna, kami telah memastikan yang ia benar-benar seperti yang kami war-warkan.

Menukar jenama boleh mengubah kehidupan anda. Mahu bertukar kepada Shaklee? Jom hubungi kami.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Selamat

Produk yang selamat datang daripada bahan-bahan berkualiti dan itulah yang kami gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingannya.

Terbukti

Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semulajadi. Mereka juga menyemak terbitan saintifik dan menjalankan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujaraban produk kami.

Berkesan

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee merupakan satu Kajian perintis terhadap pengguna suplemen pemakanan jangka panjang. Kajian ini membuktikan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang jauh lebih baik.

KAMI AKAN BANTU ANDA

NASIHAT KESIHATAN

Saya adalah terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

BELIAN PRODUK

Kami akan memudahkan pembelian produk Shaklee anda samada melalui online mahupun COD. Jangan ragu untuk mendapatkan khidmat kami kerana kami akan memastikan anda mendapat layanan terbaik sepanjang proses pembelian anda.

1) Belian melalui pengedar Shaklee berdaftar

Anda boleh membuat belian produk melalui kak imm kerana saya adalah pengedar Shaklee berdaftar (Shaklee ID : 1257008).

Pembelian boleh dibuat secara online dan kak imm akan mengepos produk belian anda. Bagi anda yang tinggal di kawasan Kota Bharu, Pengkalan Chepa dan Kubang Kerian, kak imm akan menghantar sendiri produk belian ke tangan anda.

2) Belian online secara “self service”

Jika anda sudah biasa dengan pembelian online, anda boleh membuat belian online menggunakan kad debit atau kad kredit anda sendiri. Klik imej Esell di bawah dan anda akan dibawa ke laman Shaklee untuk membeli sendiri produk anda.

3) Belian sendiri di cawangan Shaklee terdekat.

Anda boleh mengunjungi cawangan shaklee terdekat untuk membeli secara walk-in.

Senarai cawangan Shaklee

Head Office : Tingkat 3A, Empire Tower, Subang Jaya
Cawangan Kuala Lumpur : Seksyen 1, Wangsa Maju (area bersebelahan Alpha Angel)
Cawangan Ipoh : Jln Medan Istana, Ipoh Raya
Cawangan Penang : Jln Todak 1, Bandar Seberang Jaya
Cawangan JB : Taman Molek, Johor Bahru
Cawangan Kota Bharu : Jln Sultan Yahya Petra (opposite Billion)
Cawangan Kota Kinabalu : Jalan Lintas, Kota Kinabalu

Harga pembelian anda tertakluk kepada harga runcit yang mana nilainya lebih mahal. Jadi kak imm nasihatkan agar anda mendaftar keahlian Shaklee untuk menikmati penjimatan harga sehingga 20% dan pelbagai lagi bonus yang ditawarkan oleh Shaklee.

DAFTAR KEAHLIAN

Daftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati produk dengan harga yang lebih murah dan pelbagai bonus menanti anda.

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda mempunyai 2 cara iaitu:-

1) Mendaftar online sendiri.

Klik butang di bawah dan anda akan dibawa ke laman Shaklee untuk mengisi borang pendaftaran secara online.

2) Daftar melalui saya.

Anda hanya perlu memberi maklumat yang diperlukan kepada saya dan saya akan menguruskan pendaftaran keahlian anda. Klik Saya Ingin Jadi Ahli Shaklee dan anda akan dibawa berhubung dengan kak imm melalui applikasi Whatsapp.

*Pendaftaran keahlian akan dikenakan yuran keahlian sebanyak RM 79.60

Jika anda masih ada pertanyaan, anda boleh menghubungi kak imm melalui talian whatsapp saya ye. Klik butang whatsapp di bawah ni je.

JANA PENDAPATAN

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team Shaklee nombor satu di Malaysia.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Shaklee ID : 1257008
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Vitamins’R’Us – Pengedar Shaklee Kelantan
Personal FB page : Imm Che Hassan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: