Loading...
ABOUT ME

CERITA KAK IMM PENGEDAR SHAKLEE KELANTAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kak imm selalu ajak anda berkenalan dengan vitamins kan, tapi entry harini kak imm nak ajak anda berkenalan dengan kak imm la pulak 😘

Kak imm adalah isteri, dan ibu kepada 3 orang anak (bakal menyusul yang keempat insyaAllah). Kak imm berkenalan dengan Shaklee pada Feb 2012 selepas survey supplement untuk tambah susu. Sejak dari itu kak imm jatuh cinta dengan khasiat ESP dan Ostematrix dan menjadi pengamal tegar ESP dan Ostematrix sehingga hari ini.

Saban hari semakin ramai rakyat Malaysia yang menghadapi masalah kesihatan menyebabkan mereka tercari-cari solusi selain rawatan di hospital. So, kak imm terpanggil untuk berkongsi dengan semua kebaikan Shaklee terutamanya produk kegemaran kak imm iaitu VIVIX®

Anda ada masalah? Kak imm boleh bantu

Ada masalah kesihatan?

Kak imm boleh terangkan punca masalah, fungsi produk dan syorkan cara makan yang betul. InsyaAllah kak imm akan pantau sampai tahap kesihatan anda bertambah baik.

Upps jangan salah faham, kak imm bukan doktor mahupun farmasis. Kak imm adalah bekas engineer yang memilih untuk berhenti kerja dan sekarang berbisnes dari rumah sambil menjaga anak2.

By the way, kak imm dulu dekat universiti ambil course kejuruteraan biomolekul, maka kak imm agak mahir dengan terms perubatan dan kesihatan. So Alhamdulillah ini kelebihan kak imm dan kak imm pergunakan kelebihan ini sebaiknya untuk terangkan dan syorkan produk terbaik untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.

Vitamin dah habis?
Anda order dan kak imm akan deliver vitamin terus kepada anda samada menggunakan khidmat pos atau COD.

Bagi pelanggan yang tinggal berdekatan Pengkalan Chepa, Padang Tembak, Kubang Kerian dan Kota Bharu, kak imm boleh buat servis penghantaran terus ke tangan anda.

Tak tahu cara makan yang betul?
Ramai pembeli vitamin tak dapat kesan terbaik selepas makan vitamin kerana cara makan yang salah. Hmmm ini sangat merugikan tau. Jadi, bagi anda yang beli produk Shaklee daripada kak imm, kak imm akan bantu berikan cara pengambilan yang berkesan. Dengan syarat, anda kena beli dari kak imm lah ye.

Pengedar anda ghaib/tak servis?
Ini pun salah satu masalah anda beli vitamin. Lepas terima bayaran pengedar hilang dan tak bagi panduan pun macam mana nak makan vitamin.

Tapi anda jangan risau jika berurusan dengan kak imm. Kak imm akan sentiasa berusaha untuk menyelesaikan kemusykilan anda. Ada masalah whatsapp saja kak imm di www.wasap.my/60179191671.

Kenapa Kak imm Pengedar Shaklee Terbaik Anda?

Untuk anda, ini komitmen kak imm:

+ Beri nasihat dan layanan yang mesra setiap masa.
+ Bimbing punca dan cara atasi masalah kesihatan yang anda ada.
+ Pilih produk Shaklee yang tepat untuk masalah kesihatan anda.
+ Syorkan cara makan produk Shaklee untuk kesan yang cepat.
+ Tawarkan harga yang jimat.
+ Pantau dan bagi ‘after sales’ service yang berpanjangan.

SMS kak imm di +6017 9191 671 atau klik butang di bawah untuk menempah atau pertanyaan.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Shaklee ID : 1257008
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Jomfeelgood.com – Kurus, Mulus, Tulus
Personal FB page : Imm Che Hassan
IG : JomFeelGood bersama CikImm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: