Loading...
INFO VITAMIN

RAHSIA DI SEBALIK RAMBUT SIHAT & KUAT DENGAN AMALKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Anda semua kenal bunga tsubaki? Tsubaki adalah tumbuhan berbunga yang hidup subur di negara 4 musim. Tsubaki juga digelar “ros musim sejuk” kerana berbunga di dalam musim sejuk.

Kalau orang India sangat meraikan santan/minyak kelapa untuk kesihatan rambut, bagi orang Jepun pulak minyak Tsubakilah pelindung rambut diorang. Kenapa agaknya ye? Jom kita tengok apa khasiat Tsubaki untuk rambut.

Khasiat Tsubaki untuk Rambut

  • Tsubaki boleh melembutkan kutikel rambut dan menjadikan rambut lebih bermaya dan bersinar.
  • Tsubaki menghasilkan satu lapisan perlindungan pada rambut dan menghalang dari rambut kering, rapuh dan bercabang di hujung.
  • Tsubaki berupaya melembabkan kulit kepala dan menguatkan akar rambut. Penggunaan yang berterusan akan menguatkan rambut dan menghalang masalah kelemumur.

Oleh kerana Tsubaki sangat berkhasiat untuk rambut , Tsubaki Shampoo by Shiseido menjadi salah satu shampoo yang paling glemer dekat jepun tau.

Upss jangan salah faham, kak imm bukan nak jual shampoo Tsubaki hehe. Sebenarnya kak imm nak cerita dekat anda, anda pun ada peluang untuk dapatkan khasiat Tsubaki untuk rambut anda.

Woww, macam mane tu?

Untuk pengetahuan anda, dalam Shaklee Collagen Powder pun mengandungi Tsubaki tau. Tengok ingredient SCP yang ditulis dengan nama Tsubaki (Camellia Japonica) seed extract tu. Haa dari situlah anda boleh dapat khasiat tsubaki untuk rambut lebih sihat dan kuat.

So, memang tak hairan bila dapat review dari pengguna SCP, ramai yang perasan rambut kurang gugur, makin lebat dan sihat lepas consume SCP.

Best kan SCP. Selain jadikan kulit anjal tegang dan awet muda, SCP ni jugak boleh sihatkan rambut. So, kalau anda ada masalah rambut, boleh la cuba Shaklee Collagen Powder. Pasti anda puasa hati dengan kesannya.

Ingin baca lebih detail mengenai Shaklee Collagen Powder. Klik link ini 7 KELEBIHAN COLLAGEN POWDER by SHAKLEE – SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA

Anda nak order Shaklee Collagen Powder? Jangan segan silu untuk hubungi kak imm ye. Klik butang whatsapp kat bawah jom kita sembang2.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Selamat

Produk yang selamat datang daripada bahan-bahan berkualiti dan itulah yang kami gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingannya.

Terbukti

Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semulajadi. Mereka juga menyemak terbitan saintifik dan menjalankan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujaraban produk kami.

Berkesan

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee merupakan satu Kajian perintis terhadap pengguna suplemen pemakanan jangka panjang. Kajian ini membuktikan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang jauh lebih baik.

KAMI AKAN BANTU ANDA

NASIHAT KESIHATAN

Saya adalah terlatih dan sentiasa mendapat ilmu nutrisi yang tepat dari leader dan ahli team yang rata-ratanya merupakan ahli perubatan profesional, oleh itu saya akan membantu anda membuat pilihan vitamin yang terbaik untuk kesihatan anda.

BELIAN PRODUK

Kami akan memudahkan pembelian produk Shaklee anda samada melalui online mahupun COD. Jangan ragu untuk mendapatkan khidmat kami kerana kami akan memastikan anda mendapat layanan terbaik sepanjang proses pembelian anda.

1) Belian melalui pengedar Shaklee berdaftar

Anda boleh membuat belian produk melalui kak imm kerana saya adalah pengedar Shaklee berdaftar (Shaklee ID : 1257008).

Pembelian boleh dibuat secara online dan kak imm akan mengepos produk belian anda. Bagi anda yang tinggal di kawasan Kota Bharu, Pengkalan Chepa dan Kubang Kerian, kak imm akan menghantar sendiri produk belian ke tangan anda.

2) Belian online secara “self service”

Jika anda sudah biasa dengan pembelian online, anda boleh membuat belian online menggunakan kad debit atau kad kredit anda sendiri. Klik imej Esell di bawah dan anda akan dibawa ke laman Shaklee untuk membeli sendiri produk anda.

3) Belian sendiri di cawangan Shaklee terdekat.

Anda boleh mengunjungi cawangan shaklee terdekat untuk membeli secara walk-in.

Senarai cawangan Shaklee

Head Office : Tingkat 3A, Empire Tower, Subang Jaya
Cawangan Kuala Lumpur : Seksyen 1, Wangsa Maju (area bersebelahan Alpha Angel)
Cawangan Ipoh : Jln Medan Istana, Ipoh Raya
Cawangan Penang : Jln Todak 1, Bandar Seberang Jaya
Cawangan JB : Taman Molek, Johor Bahru
Cawangan Kota Bharu : Jln Sultan Yahya Petra (opposite Billion)
Cawangan Kota Kinabalu : Jalan Lintas, Kota Kinabalu

Harga pembelian anda tertakluk kepada harga runcit yang mana nilainya lebih mahal. Jadi kak imm nasihatkan agar anda mendaftar keahlian Shaklee untuk menikmati penjimatan harga sehingga 20% dan pelbagai lagi bonus yang ditawarkan oleh Shaklee.

DAFTAR KEAHLIAN

Daftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati produk dengan harga yang lebih murah dan pelbagai bonus menanti anda.

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda mempunyai 2 cara iaitu:-

1) Mendaftar online sendiri.

Klik butang di bawah dan anda akan dibawa ke laman Shaklee untuk mengisi borang pendaftaran secara online.

2) Daftar melalui saya.

Anda hanya perlu memberi maklumat yang diperlukan kepada saya dan saya akan menguruskan pendaftaran keahlian anda. Klik Saya Ingin Jadi Ahli Shaklee dan anda akan dibawa berhubung dengan kak imm melalui applikasi Whatsapp.

*Pendaftaran keahlian akan dikenakan yuran keahlian sebanyak RM 79.60

Jika anda masih ada pertanyaan, anda boleh menghubungi kak imm melalui talian whatsapp saya ye. Klik butang whatsapp di bawah ni je.

JANA PENDAPATAN

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORIES ARE US TEAM (VRUTeam) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel dan leader yang berkaliber. Kami juga adalah susur galur RYG Team yang merupakan team Shaklee nombor satu di Malaysia.

Rakan Shaklee Anda

Hanim Che Hassan (Kak Imm)
Shaklee ID : 1257008
Tel/SMS : +6017 9191 671
WhatsApp : www.wasap.my/60179191671
Shop FB Page: Jomfeelgood.com – Kurus, Mulus, Tulus
Personal FB page : Imm Che Hassan
IG : JomFeelGood bersama CikImm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: